Розумники та розумниці 2019!

27 лютого наша школа вшановувала найрозумніших, найкмітливіших, найдопитливіших, найталановитіших дітей і вчителів, які взяли на свої плечі непростий обов’язок - ростити обдарованість і справилися з ним якнайкраще. Уже стало традицією на початку нового року урочисто вшановувати розумників і розумниць Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8, які брали участь у ІІ(міському) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, мовних і літературних конкурсах імені Петра Яцика і Тараса Шевченка, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН і стали кращими в місті, а отже й прославили рідну школу. 


На святі була присутня Зінаїда Іванівна Чухно, методист управління освіти Шосткинської міської ради, яка вручила дипломи школярам і подяки педагогам. 
37 призових місць у місті з предметних олімпіад, 4 – на обласному етапі, 8 переможців мовних і літературних конкурсів, 4 призери МАН - такий результат шкільної родини 2018 року! 
Особлива подяка батькам, які виростили й виховали чудових дітей, розумних, талановитих, сильних духом, вольових, цілеспрямованих.