Веселі старти

 Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності   школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального   навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримувати інтерес   молодших школярів до навчання.
 Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є   проведення предметних тижнів.
 Цьогорічна Декада початкової школи розпочалася 7 грудня під гаслом: «Кожен день у нас   цікавий: веселий, плідний та яскравий».
 Перший день був присвячений Дню захисника України.
 В кожному класі урочисто привітали хлопчиків. Також в цей день були проведені спортивні змагання «Веселі старти» серед учнів 3-х класів. Діти на уроках фізкультури активно брали участь у змаганнях, що проводились між хлопцями класу. Для них були підготовлені цікаві естафети, в яких вони змогли проявити свою силу, спритність та активність. Усі класи змогли продемонструвати своє вміння злагоджено працювати в команді, а також показали, як швидко вони можуть виконати поставлені завдання. Хлопці змагалися на рівні, а дівчатка-вболівальники своєю шаленою підтримкою надихали їх ще сильніше.
Веселі старти Веселі старти Веселі старти Веселі старти Веселі старти