Платформа "Мрія"

 До уваги учителів, учнів та батьків!
✔️ Департаментом кіберполіції створено та підтримується проект «Мрія» https://mriya.social/,   який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезинформації, а також   російській пропаганді у мережі Інтернет.
 Платформа вже налічує декілька реалізованих проєктів:
✔️ Бот «Народний месник» https://t.me/ukraine_avanger_bot . Виявили техніку окупанта, його   поплічників, мітки, нерозірвані снаряди або випадки мародерства? Чи маєте камери зовнішнього відеоспостереження, де перебувають окупати? Надайте правоохоронцям через бот.
✔️Бот «StopRussia | MRIYA» https://t.me/stopdrugsbot . Приймає інформацію про фейкові ресурси, котрі перевіряються нашими модераторами та відправляються на блокування небайдужим громадянам.
✔️Сервіс «MRIYA Automatic» https://social.qlixer.com/ . Безкоштовний автоматизований сервіс для боротьби з російською пропагандою.
✔️Канал «StopRussia | MRIYA» https://t.me/stoprussiachannel . Спільнота небайдужих українців, котрі блокують та протидіють російській агресії в Інтернеті. Канал - це головна інструкція щодо блокування.
✔️Гра «Котяцький драйв» https://play.google.com/store/apps/details... . Приєднуйся до наших котиків ЗСУ, ТРО та кіберполіції, клікай, щоб відбити навалу орків, та перемагай у цій війні.
Більш докладніше про платформу можете дізнатись за посиланням на презентацію: https://docs.google.com/.../1EtbkgnMXebVYXdIcPptW.../edit...
Разом до перемоги!🇺🇦💙💛