Благодійний ярмарок!

 
Щодня ми наближаємося до перемоги та кожною дією підтверджуємо, що немає більш згуртованої нації, ніж українці.
Робимо все, що можемо разом, для нашої перемоги. Під таким гаслом у нашій школі пройшов благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ «Разом до перемоги»!
Доброчинна подія об’єднала учнів, вчителів та батьків. Торти, тістечка, печиво, вафлі, піца, напої, вироби hand made – чого тільки не було на столах!
Кожен клас, який брав участь у ярмарку, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників.
Цікаві майстер класи з перших хвилин захопили своєю оригінальністю. Всі бажаючі могли виготовити обереги, створити кавового псаПатрона та повправлятися у влучності!!!!
За час широкомасштабного вторгнення це перший масовий захід у нашому закладі, де зараз – змішана форма навчання.
Під час цієї акції наша велика родина зібрала 11 600 гривень! Всі зібрані кошти будуть передані на потреби ЗСУ!!!!
Ми щиро вдячні нашим учням, вчителям та батьківській громаді за те, що з великою душею і теплом відгукнулися та долучилися до благодійного ярмарку! Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку – підтримати наших воїнів. Тримаймося! Разом до перемоги!!! Слава Україні!💙💛Фото за посиланням! Разом до перемоги!